zondag 25 augustus 2013

Aankomen in 2060

Na een korte tussenstop in den bungalow in Limburg om de kinderen daar 2,5 dagen achter te laten bij omama en opapa rijden we door naar 2060, klaar om de inboedel van ons huis weer op zijn plaats te krijgen.
Harde realiteit: veel te veel kleren, tupperware en massa's kinderspeelgoed. Veel rommel. Alles moet opnieuw zijn plaatsje krijgen en dat betekent 2 dagen gesleur met 's avond als ontspanning het doorploegen van de plafondhoge stapel post en het invullen van de belastingsbrief. Jaja Belgiƫland, hier zijn we weer.
Tinka, Jolan en Max zijn 2,5 dagen later wel heel blij wanneer ze nog eens door het park fietsen op hun eigen fietsjes (wel een maat groter), hun speelgoed allemaal het huis kunnen rond slingeren, hun boeken herontdekken en Oscar het konijn terug zien en s' avonds een echt groot bad met badschuim en vol badspeeltjes kunnen nemen.

P.S. De blog was bijna een stille dood gestorven, het lukt me niet meer foto's toe te voegen. Jammer, want bij Snohette viewpoint hoorden bijvoorbeeld nog heel mooie foto's. Maar om deze maandenlange blog toch deftig af te ronden schreef ik noodgedwongen enkele tekstjes zonder foto's.

EINDE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten